Kayseri olayı: Geçti Bor’un pazarı… ‘Provokatörlerin ekmeğine yağ sürmeden tedbir almadınız!’

Kayseri olayı: Geçti Bor’un pazarı… ‘Provokatörlerin ekmeğine yağ sürmeden tedbir almadınız!’
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-

Gazeteci-Yazar Serdar Arseven, Kayseri’de yaşanan ve vatandaşları sokağa döken taciz olayına ilişkin bir yazı kaleme aldı. Arseven, konuyla ilgili defalarca ikazda bulunulmasına rağmen önlem alınmadığını, üst üste yaşanan sorunların infiale yol açtığını ifade ederek, “Geçti Bor’un pazarı…” yorumunda bulundu.

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin çocuğu taciz etmesinin ardından halk ayaklandı. Sokağa dökülen halk, Suriyelilerin araçlarını ve iş yerlerini yakmaya başladı. Gazeteci-Yazar Serdar Arseven de sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyla olayı değerlendirdi.

Arseven’in paylaşımı şöyle;
“Aile meselesi öyle, eğitim meselesi öyle, enflasyon meselesi, kiralar/hal yasası meselesi, başıboş köpek meselesi, doğurganlık oranları/yaşlanma meselesi,  suriyeliler/sığınmacılar meselesi öyle….

Yanlışlar yapıyor, problemler iyice büyümeden, her biri memleketin başına feci halde dert olmadan, provokatörlerin ekmeklerine yağ sürecek cesamete gelmeden, müdahale etmiyor, doğru dürüst tedbir almıyorsunuz…

Ortaya bir dolu provokasyon alanı çıkıyor!

Takip edenlerimiz bilir; her birine dair nice ikazda bulunduk, hem buralardan, hem ekranlardan, hem dd Milat’taki köşemizden…
Yok!
Olmuyor!
Problemler çözümsüz hale gelmeden müdahale edilmiyor…
Ondan sonra da…

Geçti Bor’un pazarı!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.