Kılıçdaroğlu’nu ‘sırtından hançerleyen’ kim? Özgür Özel sessizliğini bozdu

Kılıçdaroğlu’nu ‘sırtından hançerleyen’ kim? Özgür Özel sessizliğini bozdu
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olma iddialarıyla ilgili açıklamaları tartışma yaratırken, CHP lideri Özgür Özel de konuya ilişkin görüşlerini dile getirdi. Özel, “ 2023’te artık detaylarını tartışmanın gerekmediği, kolektif bir başarısızlıkla, hiç kimsenin masum olmadığı bir süreçle o büyük umudu kaybettik” dedi.

21’inci Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Paneli’nde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “O dönem ‘İlla sen Cumhurbaşkanı adayı ol’ diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaparlarsa ne dersiniz? Ben boşuna sırtımdan hançerlendim demiyorum” şeklindeki sözlerine cevap verdi.

‘Vefasızlık etmedik’
Kılıçdaroğlu’nun gündeme bomba gibi düşen ifadeleri karşısında gözlerin çevrildiği CHP lideri Özel, sonunda sessizliği bozdu. Özel, yaptığı açıklamada, “Vefasızlık etmedik. Bizden bekleneni yaparak ilerlenmesi gerektiğini tartıştık ve hayata geçirdik. 2023’te artık detaylarını tartışmanın gerekmediği, kolektif bir başarısızlıkla, hiç kimsenin masum olmadığı bir süreçle o büyük umudu kaybettik” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.