Köpekler bahane, rant şahane!

Köpekler bahane, rant şahane!
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

Sokaklardaki başıboş köpeklerin toplatılmasına mama lobisinin karşı çıktığı, sokak hayvanları için toplanan milyonlarca liranın havaya karıştığı gündemdeyken, Şanlıurfa’daki hayvan barınağından 35 kuduz köpeği Ankara’ya getirdikten sonra tutuklanan Buket Özgünlü Boyacı ile ilgili de dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. 6 yıl önce kirasını ödeyemediği için mahkemeye verilen ve bir süredir köpekler için yardım toplayan Boyacı’nın son 4 senede alınmış ve üzerine kayıtlı 9 daire ile 2 deposunun olduğu öğrenildi.

Son yıllarda sokak hayvanlarını besleme adı altında izinsiz bir şekilde para toplayan ve topladığı paraları ne yaptığı meçhul olan birçok kişi ortaya çıkarken, Şanlıurfa’dan Ankara’ya kuduz köpekleri getiren Buket Özgünlü Boyacı ile ilgili de benzer bir durum ortaya çıktı.

Köpekler için yardım topluyordu, emlak zengini çıktı!
Dün tutuklanan Buket Özgünlü Boyacı ile ilgili gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Sokak hayvanları için yardım parası toplayan Boyacı’nın emlak zengini olduğu öğrenildi.

Kira ödeyemiyordu, bir anda 9 dairesi oldu!
6 yıl önce ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi Tunahan Salihoğlu tarafından mahkemeye verilen ve “Durumum yok, gelirim yok” diyerek savunma yapan Buket Özgünlü Boyacı’nın polis sorgusunda ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Boyacı’nın polise verdiği ifadede tamamı son 4 senede alınmış, üzerine kayıtlı 9 daire ve kiraya verdiği 2 depoya sahip olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.