Mehmet Aşıla, Bakan Şimşek’e seslendi: Vergi için hedef kitleniz fakir fukara olmasın!

Mehmet Aşıla, Bakan Şimşek’e seslendi: Vergi için hedef kitleniz fakir fukara olmasın!
Yayınlama: 10.07.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e TBMM’den seslenerek, “Sayın Mehmet Şimşek illa vergi alacağım diyorsanız hedef kitlenizi iyi belirleyin. Hedef kitleniz fakir kura, garip guraba olmamalıdır. Milyonlarca emekli, işçi, memur, dul, yetim ve bunun gibi kesimlerden alacağınız vergi onları esarete sürükler.

Yeniden Refah artisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, TBMM genel kurulunda söz alarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e vergi konusunda eleştiride bulunarak açıklamalarda bulundu.

‘Hedef kitlenizi iyi belirleyin’
Aşıla, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Mehmet Şimşek illa vergi alacağım diyorsanız hedef kitlenizi iyi belirleyin. Hedef kitleniz fakir kura, garip guraba olmamalıdır. Milyonlarca emekli, işçi, memur, dul, yetim ve bunun gibi kesimlerden alacağınız vergi onları esarete sürükler. Ekonomiyi durdurur sistemi çökertir. Onun yerine tüm gelirleri toplamı yıllık 25 milyon TL üzeri olanlardan – ki onların sayısı da bir milyonu bulmaz – en az yüzde 50 net vergi alın. Bu kesimlerden alacağınız vergi sizin 5 yıllık ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar. Hadi buyrun bakalım, meydan sizin”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.