Mehmet Aşıla’dan Mehmet Şimşek’e karbon verigisi tepkisi: ‘Sen sömürge valisi misin?’

Mehmet Aşıla’dan Mehmet Şimşek’e karbon verigisi tepkisi: ‘Sen sömürge valisi misin?’
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla’dan Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’e tepki; “Kendi halkına yaptığın marifetmiş gibi Londra’da anlatıyorsun. Devletimize malımız da canımız da feda olsun lakin bize kimse küresel siyonistlerin değirmenine su taşıyan karbon ayak izi vergisi sömürü sistemini dayatmaya kalkmasın”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, TBMM Genel Kurulunda söz alarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e tepki gösterdi.

‘Sömürü sistemini dayatmaya kalkma’
Aşıla, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Mehmet Şimşek, Londra’da vergi artışları harcama kontrolleri dahil olmak üzere bir dizi önlem aldık’ diye açıklama yapıyor. Kime? Londra’ya. Vergi artışlarını sırtına yüklediği ve önlem aldığı kim? Türk milleti. Şimşek’in tabiriyle ‘yerel halk’. Kendi halkına yaptığını marifetmiş gibi Londra’da anlatıyorsun. Sen sömürge valisi misin? Yüksek vergilerle milletini ezip, fakirliğe mahkum ederek zengin olan ekonomisini düzelten bir tane ülke var mı? Vergiyi harçları tabana yüklerseniz ama tavandan affedersiniz. Altta kalanın canı çıksın modeli. Biz bu modeli asla kabul etmiyoruz. Devletimize malımız da canımız da feda olsun lakin bize kimse küresel siyonistlerin değirmenine su taşıyan karbon ayak izi vergisi sömürü sistemini dayatmaya kalkmasın”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.