Meral Akşener, Külliye yolundu!

Meral Akşener, Külliye yolundu!
Yayınlama: 05.06.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İyi Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i kabul edecektir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski lideri Meral Akşener’in görüşeceğini açıkladı.

Fahrettin Altun, Erdoğan-Akşener görüşmesini açıkladı!
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener’in görüşeceğini duyurdu. Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İyi Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i kabul edecektir” ifadelerine yer verdi.

Akşener, haftalardır gözlerden uzak kalmıştı!
Meral Akşener, 1 Mayıs’ta İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini Müsavat Dervişoğlu’na devretmişti. O günden sonra uzun süre görüntülenmeyen Akşener’in ailesiyle birlikte Sapanca’daki çiftlik evinde zaman geçirdiği ve cep telefonunu kapattığı öne sürülmüştü.

Gündem yeni anayasa çalışmaları
İktidar kanadından Akşener’e “Yeni anayasa süreci içerisinde yer alır mısınız?” teklifinin gittiği konuşulurken, Akşener’in de belli başlı şartlar sunduğu ve kabul edilmesi durumunda bu teklife “Evet” yanıtını vereceği iddia edildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.