Mourinho’dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran açıklama!

Mourinho’dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran açıklama!
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe’yi 16 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne götüreceğiz’ diyerek 22 Haziran’da futbolcularını kampa çağırdı.

Fenerbahçe ile mukavelesi devam eden herkesi 22 Haziran Cumartesi günü Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne davet eden Portekizli teknik adam Mourinho’nun hedefi takımı 16 sene sonra Şampiyonlar Ligi’ne götürmek.

‘Çok zorlu bir dönem bizi bekliyor’
“Hiçbir şekilde gecikme ve mazeret kabul edilmeyecek.” diyen Portekizli çalıştırıcı, “Çok zorlu bir dönem bizi bekliyor. Zaten mecburen milli takımlarına giden oyuncular bizimle olmayacak. Kendine bu takımda yer bulmak, bizimle büyük başarılara imza atmak isteyenlerle birlikte yolumuza devam edeceğiz. Hedefleri hakkında da konuşan Mourinho, “Şampiyonlar Ligi’ne girmek ilk hedefimiz olacak. Bizi kulvarda zorlu mücadeleler bekliyor. 23- 24 Temmuz’da ilk maçımızı, 30-31 Temmuz’da ise rövanşı oynayacağız. Ardından 9 Ağustos haftasında Süper Lig başlayacak. Bu nedenle birlikte hareket etmek için birbirimizi tanımak zorundayız.” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.