Özgür Özel: Yanlış ‘Devlet’in eline sarılmışsın!’

Özgür Özel: Yanlış ‘Devlet’in eline sarılmışsın!’
Yayınlama: 16.07.2024
A+
A-

CHP lideri Özgür Özel, Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz’in MHP lideri Bahçeli’nin elini öptüğü görüntülere ilişkin yaptığı açıklamada, “Sen, devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Bu devletten maaş alan birinin, siyasetin küçük bir kısmını temsil edenin önünde eğilmesini, el öpmesini asla kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM’deki Grup Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özel, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümü dolayısıyla MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Gölbaşı’ndaki Polis Özel Harekat Başkanlığı ziyareti sırasında elini öpen Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz’e tepki gösterdi.

‘El etek öpmesini asla kabul etmiyoruz’
Özgür Özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Dün gördüğüm bir şaşkına da şunu söylüyorum ki; sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın, yanlış devletin eline sarılmışsın. Bir siyasiye saygı gösterilmesi eyvallah. O siyasinin bunu nasıl karşıladığı, neye ne kadar izin verdiği kendi tercihidir. Ama bu devletten maaş alan, bu milletin tamamı için görev yapması gereken, üzerinde üniformasıyla, yetkisiyle olan birilerinin bu ülkede siyasetin bir kısmının, küçük bir kısmının temsiline eğilmesini, el etek öpmesini asla kabul etmiyoruz, nokta.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.