Özgür Özel’den Bahçeli’ye İttifak çağrısı: Bize katıl!

Özgür Özel’den Bahçeli’ye İttifak çağrısı: Bize katıl!
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, MHP’nin temennisidir” açıklamasına yanıt verdi. Özgür Özel, Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunarak, “İttifakından memnun değilse gelsin bizim Türkiye İttifakı’na katılsın.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı’na katıldı. Özel, burada MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘İttifak’ açıklamasına yanıt verdi.

‘Bize kimse ittifak falan önermesin’
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, “AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da Altılı Masa’nın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir” açıklamasına yanıt veren Özel, “Eğer kendisi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir. Bizim ittifakımızın adı ‘Türkiye İttifakı’. CHP’ye bir başka partiyle ittifak teklif etmesine gerek yok. Gelsin, Türkiye İttifakı’na katılsın. Burada şöyle bir zorlukları olur. Bizim ittifakımızda örneğin bir genel başkan yardımcımızın eşini Sayıştay üyesi yapmak için ricacı olmayız. Biz en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini konuşuruz, bununla ilgili mücadele veririz. Bize kimse ittifak falan önermesin. Çünkü bugünün sorumluları, bu sorumluluğu taşıyacak. Sayın Bahçeli şöyle bir kolaycılık yapmasın; memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesin. Bu sorunları ya çözsünler ya da bıraksınlar biz çözeriz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.