Özgür Özel’i hesaba katan yok! CHP’li Başkan bu sefer baldızına kıyak yaptı…

Özgür Özel’i hesaba katan yok! CHP’li Başkan bu sefer baldızına kıyak yaptı…
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarının akrabalarını belediyeye atamasına izin vermeyeceğini belirterek “Hiç tavizimiz yok. Asla kabul etmiyoruz” demesine rağmen CHP’li başkanlar akrabalarına koltuk kıyağı yapmaya devam ediyor.

Daha önce yeğenini belediyenin iştiraklerinden biri olan Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji’ye yönetim kurulu başkanı olarak atayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şimdi de baldızını sosyal hizmetler daire başkanı olarak atadı. Bozbey, tepkilere rağmen skandal atamalarına devam ederken son olarak CHP milletvekillerinden birinin eşiyle CHP’li meclis üyesinin eşini de makam sahibi yaptı.

Baldızına ‘Koltuk’ kıyağı
Partinin genel merkezinden yapılan uyarılara rağmen akrabalarına Bursa Belediyesi’nde iş vermeye devam eden Bozbey, eşinin kız kardeşi Sezen Uğurlu’yu sosyal hizmetler daire başkanı olarak atadı.

CHP’li Vekil ile Meclis Üyesininin eşlerini başkan yaptı
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde tepki çeken atamalar bu isimle sınırlı kalmadı. Bursa Milletvekili Kayıhan Pala’nın eşi Şafak Baba Pala, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı oldu. CHP Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız’ın eşi Pınar Işıkyıldız ise Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak resmen atandı.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.