Refah yanıyor, Dünya 3 maymunu oynuyor!

Refah yanıyor, Dünya 3 maymunu oynuyor!
Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-

Soykırımcı İsrail, ateşkes çağrılarına kulağını tıkayarak sivillerin olduğu bölgede katliamlarına devam ediyor. 7 Ekimden bu yana tüm dünyanın gözü önünde insanlık suçu işleyen katil İsrail, BM ve ABD’nin güvenli bölge ilan ettiği Refah kentinde sivillerin sığındığı çadır kenti ateşe verdi.

İsrail ordusu Refah’ta saldırılarına devam ediyor. Uluslararası Adalet Divanının (UAD) saldırıları durdurma kararı aldığı Refah kentinde, yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlenen saldırıda onlarca Filistinli hayatını kaybetti.

Çok sayıda kişi hayatını kaybetti!
Filistin haber ajansı WAFA’ya göre, İsrail savaş uçakları, Refah’ın kuzeybatısında Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) depolarının bulunduğu bölgenin yakınında yaşayan yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombaladı. Filistin Kızılayından yapılan açıklamada da sağlık ekiplerinin aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıdaki Filistinlinin cenazesi ile yaralıyı hastanelere götürdüğü belirtildi.

Görgü tanıkları, “İsrail ordusunun bombardımanı kamptaki çok sayıda çadırın yıkılmasına ve yanmasına neden oldu. Bu kamp, binlerce yerinden edilmiş Filistinlinin yaşadığı Refah kentinde İsrail ordusunun boşaltılmasını istediği bölgede yer almıyor.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.