Serdar Sertçelik tutuklandı!

Serdar Sertçelik tutuklandı!
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

Ayhan Bora Kaplan davasında son dakika gelişmesi. Ayhan Bora Kaplan davasının firari gizli tanığı Serdar Sertçelik, Macaristan’da tutuklandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN SERDAR SERTÇELİK AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanlığı, Serdar Sertçelik’in yakalanmasıyla ilgili sosyal medya X hesabından bir açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütünün üst düzey yöneticilerinden olan, mal varlığı değerlerinin meşru bir yolla elde edildiği konusunda kanaat uyandırmak, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, kasten öldürme, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçlarından kırmızı bülten ile 17 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası seviyede aranan Serdar Sertçelik, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve MİT’in müşterek çalışmaları sonucu Macaristan’da yakalandı.

“İSPATLARIM” DEMİŞTİ
Serdar Sertçelik ismi Türkiye gündemine yayınladığı Youtube videosundaki iddialarından dolayı gelmişti.
İfadesine, Hasan Doğan, Bekir Bozdağ, Abdülhamit Gül, Fahrettin Koca ve Sadık Soylu‘nun isimlerinin eklemesinin istendiğini öne süren Serdar Sertçelik, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün AK Parti’ye  darbe yaptığını iddia etmişti. Sertçelik‘in “ispatlarım” diyerek gündeme getirdiği iddialardan dolayı üç polis şefi gözaltına alınmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.