Tehlikeli provokasyon! Eli bıçaklı maganda Arap iş insanlarına kabusu yaşattı! – VİDEO

Tehlikeli provokasyon! Eli bıçaklı maganda Arap iş insanlarına kabusu yaşattı! – VİDEO
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Kayseri’de yaşanan olayların Suriye’nin kuzeyine sıçramasıyla kargaşayı fırsat bilen bazı gruplar Türkiye’de Arap düşmanlığını körüklemeye başladı. İstanbul’daki lüks bir işletmede oturan, aralarında iş insanlarının da bulunduğu Arap turist grubu, eli bıçaklı bir kişi tarafından tehdit edilerek, hakaretlere uğradı.

Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ettiği iddiası sonrası kentte bazı gruplar vatandaşları kışkırtarak olayların çıkmasına neden olmuştu. Bu olayın hemen ardından ise Suriye’nin kuzeyinde Türk bayraklarına ve Türk TIR’larına yönelik saldırıların yapıldığı videolar internette dolaşıma sokuldu. Türkiye’de bu duruma tepki gösteren kişiler sokaklara çıkarak Suriyelilere ait dükkanlara, otomobillere ve evlere zarar verdi.

Arap iş insanlarını tehdit etti!
Suriyelilere karşı şiddet olayları gündemdeyken bu kez İstanbul’da, Arap turistler hedef alındı. Patronlar Dünyası’nın haberine göre, elinde bıçak olan bir kişi, kafede oturan, aralarında Türkiye’ye milyonlarca dolar yatırım yapan iş insanları Khaled Fouzan ve İbrahim Al Hudaithi’nin de aralarında bulunduğu Arap turistleri tehdit etti. Turistlerin masasına doğru elindeki bıçağı sallayan şahıs, tehditleriyle birlikte sinkaflı küfürler savurdu. “Arap-marap anlamam, Türkiye lan burası” gibi ifadeler kullanan kişi daha sonra olay yerine gelen polisler tarafından uzaklaştırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.