Terör örgütü PKK/PYD’den Kılıçdaroğlu’na tam destek!

Terör örgütü PKK/PYD’den Kılıçdaroğlu’na tam destek!
Yayınlama: 10.04.2023
A+
A-

Altılı Masa’nın ortak Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kandil’den destek açıklamaları devam ediyor. Selahattin Demirtaş’ı serbest bırakacağını ifade eden Kılıçdaroğlu’na son destek PYD elebaşısı Salih Müslim’den geldi.

6’lı masanın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na her geçen gün yeni bir terör örgütü elebaşından destek geliyor. HDP’nin de desteklediği Kılıçdaroğlu’na Duran Kalkan, Bese Hozat, Sabri Ok, Mustafa Karasu ve Mihraç Ural gibi terör örgütü elebaşılarının destek açıklamalarından sonra bir destek de PKK’nın Suriye kanadı PYD’nin elebaşısı Salih Müslim’den geldi.

PYD ELEBAŞINDAN MİLLET İTTİFAKI’NA TAM DESTEK
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini ilan eden PKK/PYD’nin elebaşısı Salih Müslim, 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Teröristbaşı, “Erdoğan ve AKP iktidarının yıkılması Ortadoğu denklemini değiştirecek.” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’Yİ FAŞİSTLİKLE SUÇLADI
14 Mayıs seçimlerine ilişkin PKK’nın yayın organına konuşan terörist Müslim bölücü bir dille ‘Kürdistan’ ifadelerini kullanırken Başkan Erdoğan’ı ve Türkiye’yi faşistlikle suçladı. Terör elebaşı, “14 Mayıs’ta Türkiye’de yapılacak seçimler çok önemlidir. Türkiye’deki faşist iktidar rejimi ömrü boyunca, özellikle de 2015’ten sonra Kürdistan ve Türkiye üzerinden yürüttüğü savaşlarda Türkiye’yi ekonomik, siyasi, diplomasi vb. her açıdan iflas durumuna soktu.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.