TFF Başkanı Büyükekşi, kulüp başkanlarını suçladı: Küfrü, kaosu ön plana çıkardılar!

TFF Başkanı Büyükekşi, kulüp başkanlarını suçladı: Küfrü, kaosu ön plana çıkardılar!
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bazı kulüp yöneticilerini eleştirerek, “Futbol dünyanın en sevilen sporu. Dostluğu, kardeşliği gösteren bir oyun olduğunu unutan bazı kulüp yöneticileri, daha çok şiddeti, küfürü, kaosu, tehditi ön plana çıkardılar. Futbolun marka değerini aşağı çektiler” dedi.

Göreve geldiği günden beri kulüp yöneticileri ve taraftarlar tarafından eleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TRT Spor canlı yayınına bağlanarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘Kardeşliği unutan bazı yöneticiler, kaosu, tehditi ön plana çıkardılar’
Canlı yayında açıklama yapan Büyükekşi, “Özellikle şunun altını çiziyorum. Bu sezon maalesef bazı maçlarda kulüp yöneticilerinin istenmeyen davranışlarıyla karşılaştık. Futbol dünyanın en sevilen sporu. Dostluğu, kardeşliği gösteren bir oyun olduğunu unutan bazı kulüp yöneticileri, daha çok şiddeti, küfürü, kaosu, tehditi ön plana çıkardılar. Futbolun marka değerini aşağı çektiler. Bunlardan bir an önce sıyrılıp, olması gereken dostluk, barış, kardeşlik, gösteri olgusu öne çıksın istiyoruz. Toplumun bu konuda birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde olması için tüm paydaşların bir arada olması gerekiyor. Tüm futbol ailesini bu şekilde hareket etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.