Yeniden Refah Milletvekili Ali Yüksel, adalet arayışındaki emeklilik mağdurlarının sesi oldu!

Yeniden Refah Milletvekili Ali Yüksel, adalet arayışındaki emeklilik mağdurlarının sesi oldu!
Yayınlama: 10.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, “Tüm mağduriyetleri, her mecrada ve özellikle Milletin Meclisinde dile getireceğimizi ve konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek isteriz. Hak ve Adalet arayışında vatandaşlarımızın sesi olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasından dolayı oluşan mağduriyetler hakkında
Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) temsilcileri ve BAĞ-KUR mağdurları temsilcileri ile bir araya gelen Yeniden Refah Konya Milletvekili Ali Yüksel, basın toplantısı düzenleyerek, ortaya çıkan mağduriyetleri dile getirdi.

‘Hak ve Adalet arayışında vatandaşlarımızın sesi olmaya da devam edeceğiz’
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan ve bu tür mağduriyetleri her zaman dile getireceğini söyleyen Ali Yüksel, “TBMM’de EYT yasasından dolayı oluşan mağduriyetler hakkında EMADDER temsilcileri ve BAĞ-KUR mağdurları temsilcileri ile birlikte bir basın toplantısı icra ettik, ortaya çıkan mağduriyetleri dile getirdik. Toplumun refah düzeyini artırmak adına çalışan, üreten tüm vatandaşlarımızın daha adil, çalışma barışı içinde ve mutlu bir emeklilik hayali kurabilmesi adına, bahsi geçen tüm mağduriyetleri, her mecrada ve özellikle Milletin Meclisinde dile getireceğimizi ve konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek isteriz. Hak ve Adalet arayışında vatandaşlarımızın sesi olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.