Yeniden Refah Partili Başkan Kazım Arslan, CHP’li Başkan Tanju Özcan’a sert çıktı!

Yeniden Refah Partili Başkan Kazım Arslan, CHP’li Başkan Tanju Özcan’a sert çıktı!
Yayınlama: 19.10.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partili Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, bir  paylaşımında Yozgat’ı hedef alan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan‘a sert tepki gösterdi.

Bolu’da Konya plakalı bir arabadan inen vatandaşların çöpünü yere atması üzerine ceza tebligatının ilgili araç sahibine gönderildiğini belirten Tanju Özcan, şu ifadelerin yer aldığı bir tweet atmıştı:

‘Ben sizin belediye başkanınıza benzemem! Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim, atamazsın çöpünü!!! İlgili araç sahibine 14.407 TL ceza tebligatı gönderildi. Ben sizin belediye başkanınıza benzemem. Türkiye’nin en temiz şehrini kimseye kirlettirmem!!! ”

”İŞİNE BAK, TANJU ÖZCAN!”

Bu ifadeleriyle Yozgat ve Konya’yı hedef alan CHP’li Tanju Özcan’a cevap,  Yeniden Refah Partili Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan‘dan geldi.

Arslan tepkisini şöyle dile getirdi:

”Sen işine bak, biz işimize bakalım. Yozgat’ı ve Yozgatlı’yı şovlarına alet etmeye kalkma. Münferit bir olaydan yola çıkarak koskoca bir şehrin insanlarını rencide etmek hakkın ve haddin değildir. Bizim buraların kirli olduğunu kim söyledi sana?” 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.