Yeniden Refah Partisi’nde üst düzey atama!

Yeniden Refah Partisi’nde üst düzey atama!
Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç partisinin MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Yeniden Refah Partisi’nin Genel Sekreterlik görevine Bülent Osman Osmanağaoğlu’nun getirildiğini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi’nin Genel Sekreterlik görevine parti MKYK üyesi Bülent Osman Osmanağaoğlu getirildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “MKYK Üyemiz Bülent Osman Osmanağaoğlu, Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan’ın takdirleriyle Genel Başkan Yardımcılığı-Genel Sekreterlik görevine getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz.” ifadelerine yer verildi.

 

Bülent Osman Osmanağaoğlu Kimdir?

Ağrı’nın Tutak ilçesinde 1964 yılında dünyaya gelen Osmanağaoğlu, ilk ve orta öğrenimini ilçesinde lise ve yüksek okulu Erzurumda tamamlamış daha sonra ilçesinde ticaretle uğraşmıştır.

1994 yılında Refah Partisi İlçe Başkanlığını sonrasında Fazilet Partisi İl Başkan Yardımcılığına devam eden Osmanağaoğlu, daha sonra Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Belediye Başkanı seçilmiş, 29 Mart 2009’da tekrar seçilerek bu başarısını yinelemiştir.Tutak tarihinde üst üste 2 defa seçilen ilk Belediye Başkanı olmuştu

Yapmış olduğu çalışmalarla Mahalli İdareler Dernekleri’nden, Ağrı Gazeteciler Derneği’nden ve Ankara Mebus Gazetesi tarafından Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görülmüştür. Bunun yanı sıra, Ağrı-Kars-Iğdır-Ardahan Serhat illeri Kalkınma Ajansı Kurul Başkanlığını da yapmıştır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.