Yeniden Refahlı Belediye, kentteki başıboş köpek sorununu çözdü!

Yeniden Refahlı Belediye, kentteki başıboş köpek sorununu çözdü!
Yayınlama: 22.05.2024
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gün geçtikçe sokakta daha tehlikeli olmaya başlayan ve yüzlerce insanın ölümüne, binlerce kişinin de yaralanmasına neden olan başıboş sokak köpeklerini toplamaya başladı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Halkımızın rahatı, huzuru ve güvenliği için sokak köpekleri ekiplerimizce toplanıp barınağımıza teslim edilmek üzere alınmıştır” denildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin kazandığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin gündeminden düşmeyen sokak köpekleri vakalarını Şanlıurfa’da önlemek üzere harekete geçti.

Yaşamlarını daha sağlıklı ortamda idam ettirecekler!
Şanlıurfa’da ciddi sorun olmaya başlayan başıboş gezen sokak köpekleri, belediye ekipleri tarafından toplanmaya başlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sokaktaki başıboş köpeklerin daha sağlıklı koşullarda yaşamlarını idame ettirmeleri açısından hizmete sunduğu hayvan hastanesi ve rehabilitasyon merkezinde veteriner hekimler gözetiminde patili dostların sağlığı ön planda tutuluyor.

‘Halkımızın huzuru için sokak köpekleri toplanarak barınağımıza götürülmüştür’
Konu ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, “Halkımızın rahatı, huzuru ve güvenliği için sokak köpekleri ekiplerimizce toplanıp barınağımıza teslim edilmek üzere alınmıştır.” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.