CHP, sapkın LGBT savunucusu Gökçen’e listenin başında yer verdi

CHP, sapkın LGBT savunucusu Gökçen’e listenin başında yer verdi
Yayınlama: 10.04.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak seçim için siyasi partiler milletvekili adayı listeleri açıklarken, CHP’nin skandal aday tercihlerinin ardı arkası kesilmiyor. Terör sevicileri aday yapmakla tepki çeken CHP, LGBT sapkınlarına verdiği destekle bilinen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen de İzmir 2. Bölge 1. sıradan aday gösterdi.

Siyasi partiler merakla beklenen milletvekili aday listelerini geçtiğimiz gün itibariyle açıkladı. Kimi partilerde sürprizler yaşanırken, kimilerinde de tahmin edilen sonuçlar çıktı.
Sürpriz yaşanan partilerden biri de CHP oldu. CHP milletvekili adayı listesinin açıklanmasıyla tepkilerin odağı oldu. 27. dönemde görev alan milletvekillerinin çoğunu listelere almayan CHP’de yeni isimler öne çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, bir önceki dönem Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili adayı olarak gösterildiği İzmir 2. Bölge 1. sıradan listelere girdi. CHP’nin İzmir adayı Gökçen LGBT savunuculuğu ile biliniyor.

LGBT SAPKINLIĞINI ÖYLE SAVUNDU
LGBT derneklerinin yapmak istediği yürüyüşlere müdahale edilmemesi gerektiğini savunan Gökçen, yasaklarla ilgili eleştiride bulunmuş ve LGBT’ye karşı çıkmayı saldırganlık olarak gördüğünü ifade etmişti. Gökçen, “Bir grup nefret dolu saldırgandan korkacak, doğruları söylemekten çekinecek değiliz. Onur Haftası kutlu olsun!” açıklamasını yapmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.