Erbakan’dan Erdoğan’a cevap: Makamına yakıştıramadık!

Erbakan’dan Erdoğan’a cevap: Makamına yakıştıramadık!
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün İsrail’le ilgili konuşmasında Yeniden Refah Partisi ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin’e yönelik sözlerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dan yanıt geldi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Yeniden Refah lideri Erbakan; “İstanbul Milletvekilimiz Sn. Doğan Bekin için kullandığı talihsiz ifadeyi Sn. Cumhurbaşkanı’nın temsil ettiği makama yakıştıramadığımızı ifade ediyor ve kendisini nezakete davet ediyoruz.

Ayrıca Yeniden Refah Partimiz’in kendileri sayesinde TBMM’de temsil hakkı kazandığına yönelik ifadeleri ile ilgili olarak, Sn. Cumhurbaşkanı’nın da Yeniden Refah seçmeninin oyları sayesinde yüzde 50 barajını aşarak Cumhurbaşkanı seçildiğini kendisine hatırlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

‘Mahmud Abbas’ı biz davet ettik maalesef bize olumlu cevap veremedi’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:  “Çıktı bir tanesi affedersiniz, terbiyesizin teki, parlamentomuzda Mahmud Abbas konuşturulmalı. Kim bu? Yeniden Refah’ın bir tane adamı var, kafadan da galiba sıkıntısı var onun. Mahmud Abbas’ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor? Biz davet ettik ama Mahmud Abbas maalesef bize olumlu cevap veremedi. Biz de bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.