Erdoğan’dan kumpas iddialarına sert yanıt: ‘Kuklayı da kuklacıyı da çok iyi biliyoruz’

Erdoğan’dan kumpas iddialarına sert yanıt: ‘Kuklayı da kuklacıyı da çok iyi biliyoruz’
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-

Kumpas iddiaları sonrası gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, “FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı Ruhunu baltalamak isteyenler boş durmuyor. Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleşirse çirkinleşsinler biz o tuzağa düşmeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘Biz o tuzağa düşmeyeceğiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme gelen kumpas iddialarına ilişkin, “Son dönemde gündeme gelen tüm hadiseyi tüm boyutlarıyla takip ediyoruz. Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz. FETÖ’ye diyet borcunu ödemek için Yenikapı Ruhunu baltalamak isteyenler boş durmuyor. Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz. Ne kadar da çirkinleşirse çirkinleşsinler biz o tuzağa düşmeyeceğiz. Biz kucaklayıcı ve kuşatıcı olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.