Gözlerden uzak kalan Meral Akşener, cenazede göründü!

Gözlerden uzak kalan Meral Akşener, cenazede göründü!
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in 31 Mart Yerel Seçimlerinde alınan kötü sonuçların ardından Kurultaya giderek genel başkanlığı Müsavat Dervişoğlu’na devretmesinin ardından gözlerden uzak kalmıştı. Uzun bir süredir kamera karşısına geçmeyen Akşener, Özel Kalem Müdiresi Esma Bekar’ın kayınpederi Mehmet Ayhan Bekar’ın cenazesine katıldı.

İYİ Parti genel başkanlığını bırakmasının ardından uzun bir süredir görünmeyen ve hiçbir konuda yorum yapmayan İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, cenaze töreninde görüldü.

Gözlerden uzak kalmıştı
Tek başına girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde istediği sonucu elde edemeyen İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, partisini 27 Nisan’da Olağanüstü Kurultay’a götürmüş kendisi de aday olmamıştı. Yapılan seçim sonucunda Genel Başkanlık koltuğunu o dönem Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Müsavat Dervişoğlu’na teslim eden Akşener gözlerden de uzaklaştı. QÖzel Kalem Müdiresi Esma Bekar’ın kayınpederi Mehmet Ayhan Bekar’ın cenazesine katılan Akşener uzun bir aradan sonra ilk kez objektiflere takıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.