‘Türkiye’den kalkan gemiler, İsrail’e gitmeye devam ediyor’

‘Türkiye’den kalkan gemiler, İsrail’e gitmeye devam ediyor’
Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, “Gemi trafiğine baktığımızda hala İsrail’e gemiler gitmeye devam ediyor” dedi.

İşgalci İsrail’in Gazze’de kadın, çocuk demeden aylardır masum sivillere yönelik katliamları devam ederken geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı, İsrail ile tüm ticari ilişkilerin tamamen sonlandırıldığını duyurmuştu. Ancak gemi trafiğine bakıldığında hala İsrail’e gemilerin gittiği açıkça görülürken, kamuoyu konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı’ndan açıklama bekliyor.

‘Gemi trafiğinde hala İsrail’e gemiler gittiği görülüyor’
7 Ekim’den bu yana Gazze’de masum sivilleri katleden soykırımcı İsrail’e tepkiler dinmiyor. Son olarak sivillerin sığındığı Refah kentindeki çadır kenti hedef alan işgalci siyonistler onlarca masumu katletti. Türkiye, İsrail’in katliamlarına tepki olarak tüm ticari faaliyetlerini durdurmuştu. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner ise sosyal medya hesabından hala İsrail’e gemilerin gittiğini ifade ederek, “Gemi trafiğine baktığımızda hala İsrail’e gemiler gitmeye devam ediyor. Hem de yolda rota değişimi olarak gösterilmeden direkt Hafia” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.