Ali Koç’a Aziz Yıldırım şoku! Mourinho imza töreninden… VİDEO

Ali Koç’a Aziz Yıldırım şoku! Mourinho imza töreninden… VİDEO
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun  Fenerbahçe Ülker Stadı’ndaki imza töreninde Başkan Ali Koç, neye uğradığını şaşırdı. Ali Koç, Mourinho’dan önce konuşmasını yaparken, tribünler “Aziz Yıldırım” tezahüratları yapınca, Ali Koç’un sözlerini toparlamakta güçlük çektiği gözlendi.

AZİZ YILDIRIM’IN VAADİYDİ

Fenerbahçe’nin Ali Koç yönetiminde bir türlü şampiyonluğa ulaşamaması ve ezeli rakibi Galatasaray’ın çok gerisinde kalması, camiada büyük rahatsızlığa sebep olunca, Eski Başkan Aziz Yıldırım, Başkan adaylığını açıklamış ve vaat olarak da Jose Mourinho’yu getireceğini söylemişti. Aziz Yıldırım’ın Mourinho ile temaslardan olumlu sinyal alması üzerine Ali Koç devreye girmiş ve Acun Ilıcalı’nın desteği ile Mourinho’yu 8-9 Haziran’da yapılacak olan Femerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde imza atmaya ikna etmişti.

Ali Koç‘un büyük sükse yapmayı hedeflediği imza töreninde konuşma yaparken tribünlerden geniş katılımlı Aziz Yıldırım sloganlarının yükselmesi dikkat çekti.

 

MOURİHNO’NUN KONUŞMASI

Öte yandan Yeni Teknik Direktör Jose Mourinho’nun daha ilk günden taraftarla arasında bağ oluşturmayı başarması dikkat çekti. İmza törenindeki konuşması ve tribünlerle kurduğu iletişim, futbol yorumcuları tarafından “İyi bir başlangıç” olarak nitelendirildi.

Ali Koç’un ardından bir konuşma yapan Mourinho, şu ifadeleriyle dikkat çekti:

“Fenerbahçe ile adımın anıldığı ilk andan beri hissediyorum. Normalde bir teknik adam elde attığı büyük zaferden sonra sevgiyi görür. Ben öncesinden bu sevgiyi hissediyorum. Bu büyük bir sorumluluk ve size söz veriyorum, ben de sizin ailenize bağlı olacağım. Bu forma benim derime işleyecek. Ali Koç’u tanıdığım günden buraya, sizler için burada olmayı çok istedim. Sizin bu tutkunuz için burada olmayı gerçekten çok istedim. Sizin hayalleriniz, artık benim hayallerim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.