Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a ‘Mourinho’ çalımı! Aziz Yıldırım ilk kez konuştu…

Ali Koç’tan Aziz Yıldırım’a ‘Mourinho’ çalımı! Aziz Yıldırım ilk kez konuştu…
Yayınlama: 31.05.2024
A+
A-

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, en büyük seçim vaatlerinden olan teknik direktör Jose Mourinho ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un anlaştığı haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Yıldırım, “Onlar da Mourinho’ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe’ye İsmail Kartal’dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde seçilmesi halinde Fenerbahçe’nin başına Jose Mourinho’yu getireceğini ve anlaşma sağladıklarını açıklamıştı. Ancak bugün Fenerbahçe’nin Jose Mourinho ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. En büyük seçim vaatlerinden biri olan Jose Mourinho ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un anlaşmasına ilişkin Aziz Yıldırım açıklama yaptı.

‘Akıllarına gelmiş, gitmiş konuşmuşlar’
Kısa süre içerisinde Portekizli hocayı resmen açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe’de başkan adaylarından Aziz Yıldırım konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile görüştü, belli bir noktaya geldik. Onlara da çağrı yaptık, ‘Gelin bedelini beraber ödeyelim, beraber bu işi halledelim’ dedim. Neyse akılları gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, ‘Gerekirse imzalayın’ dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho’ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe’ye İsmail Kartal’dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım. Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın’ demedim mi? Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.