Arda Kardeşler direkten döndü!

Arda Kardeşler direkten döndü!
Yayınlama: 19.05.2024
A+
A-

Galatasaray Fenerbahçe derbisine sahadaki futboldan çok, Hakem Arda Kardeşler’in Fenerbahçe aleyhine verdiği haksız kırmızı kart kararı ve maçın kontrolünü elinden kaçırması damga vurdu.

Bütün spor yorumcuları, Arda Kardeşler’in Fenerbahçeli Djiku’yu  22. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında bırakmasını inanılmaz bir karar olarak nitelendirdiler.

Spor yorumcuları, maçı Fenerbahçe’nin kazanmasının yüzde yüz hatalı bir karara imza atan Hakem Arda Kardeşler‘i kurtardığı görüşünde birleşirken, gelişmenin Türkiye Süper Ligi’nde yabancı hakem ihtiyacını ortaya koyduğunu söylediler.

HAKEM ACZİYETİ

Arda Kardeşler’in Galatasaray Fenerbahçe Maçı’ndaki kötü yönetimi TRT Spor ekranlarındaki Stadyum adlı programda da gündeme geldi.

Programın sunucusu Özgür Akbaş,    “Arda Kardeşler, Fenerbahçe’yi 10 kişi bırakan yanlış kararından sonra adeta, nasıl desem, aciz duruma düştü” dedi.

Program’da hakemin maçın sonlarında Torrera’nın King’e ceza sahasının bir metre gerisinde yaptığı kırmızı kartlık hareketi faul ile bile cezalandırmadığı da vurgulandı.

Yorumcu İlker Yağcıoğlu, Hakem Arka Kardeşler’in yönetimini kötü bir yönetim olarak nitelendirdi.

hakt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.