Hakan Çalhanoğlu’ndan sitem: Üzerimize çok geldiler!

Hakan Çalhanoğlu’ndan sitem: Üzerimize çok geldiler!
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

A Milli Takımımızın Çekya ‘yı 2-1 yenerek adını ilk 16’ya yazdırması büyük sevinçle karşılandı. Maçtaki ilk golümüzü atan Takım Kaptanımız Hakan Çalhanoğlu, maçtan sonra katıldığı TRT 1 yayınında sitem dolu değerlendirmelerde bulundu.

“Portekiz maçından sonra üzerimize çok gelindi. Bu da özellikle genç futbolcularımızı olumsuz etkiledi. Çekya 10 kişi kalmasına rağmen bizi çok zorladı. Her şeye rağmen kazandık ve buralara geldik. Takımın morali yüksek. Dışarıdan gelen tepkiler içeriyi etkilemesin istiyoruz.” diyen Hakan Çalhanoğlu şöyle devam etti:

“Biz iyi bir takımız. Çok önemli futbolcularımız var. İsmail Yüksek gibi ısırgan bir futbolcunun yanımda olması bana güç katıyor. Genç arkadaşlarım, baskıyı kaldırmakta zorlanabilir. Çekya maçında gel gitler oldu ama yılmadık. Yolumuza devam edeceğiz. Takıma destek çıkalım.Gereksiz tepkilerle morallere bozmayalım.”

AVUSTURYA MAÇINDA NE OLUR?

Hakan Çalhanoğlu, maçta aldığı golü anlatırken, “Ben bu statta gol atacağımı hissetmiştim.” dedi.

Avusturya maçı hakkındaki soruya da cevap veren Hakan Çalhanoğlu, “Bu maçta da çok iddialıyız. Turu geçip ilk sekize kalacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.