Mustafa Denizli’nin Arda Güler yorumuna büyük tepki var!

Mustafa Denizli’nin Arda Güler yorumuna büyük tepki var!
Yayınlama: 07.07.2024
A+
A-
Milli Takım Eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli, EURO2024’ün ardından değerlendirmelerde bulundu.
Denizli, Şampiyona’daki performansıyla futbol dünyasının dikkatini bir kez daha çeken Arda Güler’in “tevhid” işareti yapmasından duyduğu rahatsızlığı ortaya koyan sözlerinden dolayı büyük tepki çekti.
Arda Güler’in attığı gollerden sonra sağ elini kalbinin üzerine ve sol elinin işaret parmağını da yukarıya kaldırarak yaptığı “tevhid” vurgusunu hedef alan Mustafa Denizli, “Bu hareket takım arkadaşları tarafından hoş karşılanmayacak ve kendisini takımda yalnızlaştıracaktır!” deyince, sosyal medya kullanıcıları büyük  tepki gösterdi.
MUSTAFA DENİZLİ…TEVEKKÜLDEN Mİ RAHATSIZSIN, TEVHİD DEN Mİ?
Birçok vatandaş, Arda Güler’in gol sevincini “”Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah’tan geldiğine inanıyorum”  diyerek açıkladığını hatırlatarak, Denizli gibilerin rahatsızlıklarının sebebinin belli olduğunu belirttiler.
Sapkın hareketlerle ve tavırlarla ortaya çıkanlara tek laf etmeyenlerin, Arda Güler’in “Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah’tan geldiğine inanıyorum” diyerek anlamına vurgu yaptığı harekete tepki gösterdiğini hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, Mustafa Denizli’nin “Bu hareket Arda Güler’i yalnızlaştırır!” şeklindeki değerlendirmesine de karşı çıkıyorlar.
ARDA GÜLER YALNIZ DEĞİLDİR!
A Milli Takım’da dostluk ve kardeşlik havasının zirvede olduğuna ve Arda Güler’in de milyarların olduğu kadar Milli Takım’daki ağabeylerinin de takdirini kazandığına işaret eden sosyal medya kullanıcıları, Mustafa Denizli’yi yaptığı çirkin değerlendirmeden dolayı özür dilemeye çağırıyorlar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.