Necmettin Erbakan Akyüz’den “ekonomi sınıfı” tepkisi!

Necmettin Erbakan Akyüz’den “ekonomi sınıfı” tepkisi!
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

Milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz’den “THY uçağında ekonomi sınıfında” yolculuk yaptırıldıkları için tepki gösteren kadın voleybolcuların tavırlarına sosyal medya hesabından sert çıktı:

“Geçen sene Dünya Şampiyonası’na uçakla ekonomi sınıfında gittik, ekonomi sınıfında gittiğimiz için Türk Hava Yollarına laf söylemedik çünkü Türk Hava Yollarıyla değil Qatar Airways ile aktarmalı olarak gittik, THY’nin uçuşu yok diye de değil THY’nin biletleri pahalı diye, Elhamdulillah Dünya Şampiyonu olduk, geri dönerken de aynı şekilde geri döndük, konfetiler, büyük çelenkler, özel VİP araçlarla da karşılanmadık. Şikayet etmek için söylemiyorum, 9 ay geçti bu bahsettiğim mevzunun üstünden, zaten neden şikayet edeyim ki? En azından gidebildik, hamd olsun ülkemizi temsil edebildik, ülkemize başarı kazandırabildik diye şükür ediyoruz biz. Federasyonumuzun bizi götürebilmek için nasıl mücadele verdiğini ne kadar maddi zorluklar çektiğini hatta detay vermiyim kimlerin ne mallarını sattığını gördüm, bide bizi aktarmalıyı geçtim, ekonomi sınıfında götürmesinden mi şikayet edeceğim? Şu anda küçücük çocuklar can derdindeyken, daha büyük koltuğa oturma kavgasını yapan şahsiyetlerle gündemimizi meşgul etmememiz gerekiyor. Kimse gereksiz yere özür dilemesin, keza biz de kimseden özür beklemiyoruz.”

FİLİSTİN DAVASINA DESTEK VERDİĞİ İÇİN ALTIN MADALYASI İPTAL EDİLEN MİLLİ SPORCU

Milli Sporcu Necmettin Erbakan Akyüz’ün ismi, Şampiyon Sporcu olarak Filistin bayrağı açıp, Filistin halk oyunu “dabke” dansı yapmasıyla gündeme gelmişti. Akyüz hakkında,  Filistin’e  destek vermesinden dolayı  Avrupa Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından soruşturma açılmış ve şampiyonluğu iptal edilmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.