Montella, Polonya Türkiye maçı sonrası hakemi böyle suçladı!

Montella, Polonya Türkiye maçı sonrası hakemi böyle suçladı!
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlık maçında Polonya’ya 2-1 yenilirken, Teknik Direktör, Vincenzo Montella‘dan hakeme sitem geldi. Montella, “Bu maçtaki ikinci golü saymıyorum çünkü hak etmediğimiz bir goldü. Haksızlık yapıldı!” dedi.

Montella maçtan sonra şu açıklamalarıyla dikkat çekti: Haksız bir gol. İkinci gol 15 metre ileriden kullanılan bir taç atışından geldi.

Endişeli değilim. Rakip sahada 20 şutumuz var. İrfan, Semih, Orkun gibi golcü futbolcularımız var.  Üretken bir takımız. ikinci golde bireysel hata yok, hakem hatası var. İlk gol bireysel hata, ama ikinci gol değil, 15 metre ileriden kullanılan bir taçtan gelen gol. Bizim art niyetli mi olmamız gerekiyor? Ofansif anlamda baskılı olan bizdik. Risk aldık. Geriden blok halinde karşılamalara daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Dostluk maçı diye bir şey yoktur. Her maça odaklanmamız lazım. Benim hayalim, Avrupa Şampiyonası’na hoca olarak da katılmaktı. Bu hayalim gerçek oluyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kaliteli bir kadromuz var, maç esnasında da bu kaliteyi ortaya koydular.  ”

Vincenz Montella, bir soru üzerine Arda Güler’in ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyledi.

MONTELLA MUTSUZ!

Basın toplantısından sonra, Montella’nın açıklamaların değerlendirildiği TRTSpor Milli Maç Özel Yayını’nın konukları Ogün Temizkanoğlu ve Mehmet Özdilek, “Hoca mutsuz. Ofansımız iyiydi, defans kötüydü. İtalya maçında defansımız iyiydi ofansımız kötü, Polonya maçında ise tam tersi oldu. Samet ilk golde büyük hata yaptı. O kafayı vurduğunda top taça gidecek, rakibin önüne gitti. Samet’in daha fazla özverili olması lazımdı. ” değerlendirmesinde bulundular.

Milli Futbolcu Kenan Yıldız ise Polonya Türkiye maça hakkında,

“Kolay maç değildi, iyi oynadık ama mağlubiyet oldu maalesef. Biz bir takımız, bu büyük turnuvada en iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

KÖTÜ PROVA

Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası hazırlık maçlarını 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle tamamlayabildi.

A Milli Futbol Takımız,  EURO 2024 öncesi son prova maçında Polonya  ile karşı karşıya geldi. Mücadele Polonya’nın 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Maçta Polonya’nın gollerini 12. dakikada Swiderski ve 90. dakikada Zalewski kaydetti.

Türkiye’nin tek golü 77. dakikada Barış Alper Yılmaz’dan geldi.

Vincenzo Mantella’nın talebeleri, Avrupa Şampiyonası öncesinde kötü sinyaller verdi.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’teki F Grubu’nda ilk maçında 18 Haziran’da Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.