Türkiye Avusturya maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye Avusturya maçı ne zaman, hangi kanalda?
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

A Milli Takım son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Avusturya – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım, adını son 16 turuna yazdırdı. Çekya mücadelesinin ardından gözler maç programına çevrildi. Ay-yıldızlı temsilcimiz Cenk Tosun ve Hakan Çalhanoğlu’nun attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etti. A Milli Takım’ın üst turda Avusturya takımıyla eşleşti. EURO 2024’te son 16 turu karşılaşmaları 29 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında oynanacak. Avusturya – Türkiye maçının programı belli oldu. Peki Avusturya – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Avusturya – Türkiye maçının oynanacağı tarih…

A Milli Takım son 16 turu maç tarihi: Avusturya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda  F Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım Çekya’yı  2-1  yenerek son 16’ya kalmayı başardı. A Milli Takım’ın rakibi  Avusturya. Ay-yıldızlıların rakibi Avusturya D Grubu’nu Fransa, Hollanda ve Polonya’nın önünde lider tamamlandı. Avusturya, grup karşılaşmalarında Fransa’ya mağlup olurken Hollanda ve Polonya’yı mağlup ederek üst tura yükseldi. Grup karşılaşmalarının tamamlanmasıyla birlikte EURO 2024’te son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Peki Avusturya – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

AVUSTURYA – TÜRKİYE MİLLİ MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Takım F Grubu’nu ikinci tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı. Ay-yıldızlılar üst turda Avusturya ile kozlarını paylaşacak.

Avrupa Şampiyonası’nda son 16 turu karşılaşmaları 29 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında oynanacak.

Avusturya – Türkiye maçı ise 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’da oynanacak. Mücadele TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM GRUBU İKİNCİ TAMAMLADI

A Milli Takım F Grubu’na Gürcistan galibiyetiyle başladı. İkinci maçta Portekiz’e 3-1 mağlup olan Milliler, grubun son mücadelesinde Çekya ile karşılaştı. Çekya’yı 2-1 geçen Milliler, son 16 turuna yükseldi.

F Grubu’nda lider Portekiz olurken A Milli Takım grubu ikinci sırada tamamladı. En iyi üçüncüler arasına giren Gürcistan tur atladı.

EURO 2024 SON 16 TURUNA KALAN TAKIMLAR

TÜRKİYE

AVUSTURYA

İSPANYA

GÜRCİSTAN

ALMANYA

DANİMARKA

FRANSA

BELÇİKA

İSVİÇRE

İTALYA

PORTEKİZ

SLOVENYA

ROMANYA

HOLLANDA

İNGİLTERE

SLOVAKYA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.