Müge Anlı fena kızdırdı!

Müge Anlı fena kızdırdı!
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

ATV’nin ünlü program yapımcısı Müge Anlı’nın yayını açarken yaptığı konuşma, ortalığı ayağa kaldırdı. Özellikle şehit yakınları, Müge Anlı’nın ifadelerini sert tepki gösterdiler.

Türkiye, Pençe kilit operasyonunda kaybettiği 9 askerinin acısıyla yanarken, , Müge Anlı ‘nın yayını açarken yaptığı konuşma büyük tepki çekti.

ATV ekranları yıllardır hafta içi her sabah Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündemde yer bulan Müge Anlı’nın büyük gafları gündemi salladı.

MÜGE ANLI İYİ BAŞLADI, KÖTÜ BİTİRDİ!

“Tüm şehit yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah sabırlar versin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha tekrarlanmasın diliyoruz. Evet, vatan sağ olsun ama artık şehit haberleri de gelmesin, hepimizin ortak dileği bu… Dünyadaki bu savaşların nedenlerini anlayabilen var mı bilemiyorum. Belki bunun için tüm dünyadaki savaş tarihine bakmak lazım. Çok manasız” ifadelerini kullanan Müge Anlı’nın sözlerinin devamı izleyenleri iyice şok etti.

MÜGE ANLI: BİR AVUÇ TOPRAK İÇİN!

Bilim-kurgu filmlerini çok sevdiğini ifade eden Müge Anlı konuşmasına şöyle devam etti: “Çünkü çok büyük mesajlar var o bilim kurgu filmlerinde. Bundan bin yıl sonrası, 100 yıl sonrası, 200 yıl sonrası insanlar nelerle uğraşıyorlar. Biz hala daha bir avuç toprak için insan canı veriyoruz. Bir avuç toprak ve insan canı kıyaslanabilir mi? Mümkün değil! Ama hala bu savaşlar bu ölümler devam ettikçe de bilmiyorum iş nereye gidecek. ‘Hala mı’ sorusunun cevabını ben alamıyorum. Eminim sizler de alamıyorsunuz. Hala mı yani, bir karış toprak için… İşte geldik gidiyoruz ya. Şu hayatın tadını çıkaralım diye boşuna söylemiyorum. Hala daha geldik gidiyoruz, hala bir karış toprak için insanların canlarını feda ediyorlar. Ne oldu, İkinci Dünya Savaşı’nda yedi herkes birbirini. Ne oldu, sonuç ne oldu? Vah gidene. Nurlar içinde yatsınlar, mekanları cennet olsun. Allah bir daha da göstermesin. O anne babaların duyguları aklıma geldikçe diyecek bir şey bulamıyorum. Hiçbiriniz bulamıyorsunuz biliyorum. Bu son olsun demekten başka da söyleyecek bir şeyim yok.”

MÜGE ANLI’YA HATIRLATMALAR:

SAVAŞ DEĞİL TERÖRLE MÜCADELE, BİR KARIŞ TOPRAK DEĞİL, ÜLKE GÜVENLİĞİ!

Sosyal medya kullanıcıları, Müge Anlı’nın sözlerine, “Ortada savaş yok, çünkü karşımızdaki devlet değil, PKK Terör Örgütü! Müge Anlı’nın bunu bilmesi lazımdı. Ortada bir karış toprak yok, ülke güvenliği var. Üstelik, biz her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış memleketin evlatlarıyız. Şehitlerimizi uğurladık, Müge Anlı hayatın tadını çıkartalım diyor. Şehitlerimiz, hayatın tadını çıkartmayı düşünseydi, biz bu vatanda güven içinde olamazdık. Ülkemiz de İstiklal Mücadelesi’nden zaferle çıkamazdı. Müge Anlı’nın niyeti  kötü olmasa da, sözleri çok kötü. Başta şehit aileleri olmaz üzere, bütün milletimizden özür dilemelidir.” cümleleriyle tepki gösterdiler.

SERDAR ARSEVEN: MÜGE ANLI, NE ALÂKASI VAR?

Gazeteci Yazar, Milat Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Serdar Arseven, Müge Anlı’nın ifadeleri hakkında şu paylaşımıyla dikkat çekti:

“Girişteki ifadeleri tamam da, sonrasındaki cümlelerinden bazıları Savaş mı? Bir karış toprak mı? Bir karış toprak için değer mi Mi? ABD/israi’in teröristan/ SİYONİSTAN tezgâhıyla mücadele ediyoruz Üstelik, Memleketimizin her karış toprağı çok kıymetlidir, her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmıştır Buradakinin 1’nci, 2’nci dünya savaşlarıyla ne alâkası var Ülkemiz 40 yıldır dış destekli terörle uğraşıyor.. Bolücülerle uğraşıyor.. Müge Anlı yarın düzeltecektir, öyle umuyorum ki sözlerini… Özrünü de dileyecektir.”

SEVDA TÜRKÜSEV: MÜGE ANLI ÖZÜR DİLEYECEKTİR

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Yazar Sevda Türküsev, Müge Anlı’nın sözlerini Twitter hesabından şu ifadelerle değerlendirdi:

“Müge Anlı’nın vatan sevgisini gerçekten kimse sorgulamasın. Bence üzüntüden ve konuyu dağıttığı için de saplasa zaman birbirine karışmış. Birincisi: Savaşlara biz de karşıyız fakat biz terör örgütü ile savaş halinde değiliz, biz terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Terör örgütüyle savaşılmaz, mücadele edilir. İkincisi; bir karış toprak derken bence onu bilinçli söylemiyor vatan Toprağının bir karışı da tümü de bir. Eminim ki Müge Anlı bunla alakalı bir açıklama yapıp yanlış ifadesinden dolayı özür dileyecektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.