VİDEO | AK Parti Gençlik Kolları Başkanı bıçaklandı!

Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-

Gümüşhane’de AK Parti Kürtün İlçe Gençlik Kolları Başkan Abdussamet Usta, iş yerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Usta’nın borç meselesi nedeniyle husumetli olduğu M.Y tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

Olay Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde meydana geldi. AK Parti Kürtün Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Usta (26), kendisine ait işyerinde otururken, borç meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan M.Y’nin bıçaklı saldırısına uğradı.

Kalbinden bıçaklandı!
Saldırıda, kalbinden bıçaklanan Usta ağır yaralandı. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Usta, Kürtün Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Usta’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay sonrası M.Y, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanlığından saldırıya kınama
İlçe gençlik kolları başkanlarına yapılan saldırıyı kınadıklarını söyleyen AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, “Aldığımız bilgilere göre ilçe başkanımıza kendi iş yerinde bıçaklı saldırı gerçekleşti. Biz de AK Parti Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanlığı olarak bu saldırıyı kınıyoruz. Hastanedeyiz şu anda ve konunun takipçisi olacağız. Daha önce aralarında ne yaşandığını bilmiyoruz fakat kamera görüntülerinde herhangi bir husumet veya tartışmanın olmadığı görülüyor. Tuvaletten çıktıktan sonra elinde bıçakla başkanımızın karaciğerinin olduğu bölgeye bıçağı sapladığını görüyoruz. Herhangi bir hayati tehlikesi yok, konunun takipçisi olacağız” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.