İsrail haber sitesi, Yeniden Refah Partisi’ni hedef aldı! Siyasette Erbakan Etkisi…

İsrail haber sitesi, Yeniden Refah Partisi’ni hedef aldı! Siyasette Erbakan Etkisi…
Yayınlama: 03.05.2024
A+
A-

İşgalci İsrail’de Globes isimli ulusal haber sitesi, Türkiye’nin İsrail ile tüm ticari ilişkilerini durdurması kararında Yeniden Refah Partisi’nin etkisine dikkat çekerek, haberinde “İsrail ile ticaretin sona erdirilmesi çağrısında bulunan Yeniden Refah Partisi (YRP), Erdoğan’ın oy merkezi olarak değerlendirilen iki bölgede zafer kazandı.” ifadelerine yer verdi.

İsrail’in ulusal haber sitesi Globes, Türkiye’nin İsrail’e yönelik tüm ticari ilişkilerini durdurmasının nedenlerini yazdı.

İsrail haber sitesi Globes, Türkiye’nin, İsrail ile ihracat ve ithalat işlemlerini tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurmasını şu ifadelerle yorumladı; “Bunun en önemli işareti, Türkiye’de Mart ayı sonunda yapılan ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) tüm büyük şehirlerde kaybettiği yerel seçimlerdeki tarihi yenilgiydi. Ayrıca Yeniden Refah Partisi (YRP), İsrail ile ticaretin sona erdirilmesi çağrısında bulunan bir platform. Temelinde Erdoğan’ın oy merkezi olarak değerlendirilen iki bölgede zafer kazandı.”

HABERİN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ! 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.