Yeniden Refah, mağdur öğretmenlerin sesi oldu!

Yeniden Refah, mağdur öğretmenlerin sesi oldu!
Yayınlama: 06.05.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nden yapılan açıklamada, 2020 yılı KPSS mağduru olan atanamayan sözleşmeli öğretmenlerin mağduriyetinin giderilmesi hakkında, “2020 yılı KPSS mağduru olan atanamayan Sözleşmeli Öğretmenlerin sesi olduk. Sözleşmeli öğretmenlerin mağduriyetlerinin sonlandırılmasına yönelik kanun teklifimiz İstanbul Milletvekilimiz Doğan Bekin tarafından TBMM’ye sunulmuştur.” denildi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, sözleşmeli öğretmen atama işleminde, karma atamalar sonucunda haksız bir şekilde mağdur edilen sözleşmeli öğretmenler için ‘ek kadro’ temininin sağlanması amacıyla TBMM’ye kanun teklifi sundu.

‘Sözleşmeli öğretmenlerin sesi olduk’

Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “2020 yılı KPSS mağduru olan atanamayan Sözleşmeli Öğretmenlerin sesi olduk. Sözleşmeli öğretmen atama işleminde, karma atamalar sonucunda haksız bir şekilde mağdur edilen sözleşmeli öğretmenler, 2024 yılı MEB atama takvimi kapsamı dışında tutulmuştur. Söz konusu atama sonucu mağdur olan aday sayısı kadar ‘ek kadro’ temininin sağlayarak, atama başvurusu yapmış olan adayların göreve başlatılmaları ve mağduriyetlerin sonlandırılmasına yönelik kanun teklifimiz İstanbul Milletvekilimiz Doğan Bekin tarafından TBMM’ye sunulmuştur” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.