Cumhur İttifakı Tartışması Kızıştı! MHP’den Davutoğlu’na sert tepki…

Cumhur İttifakı Tartışması Kızıştı! MHP’den Davutoğlu’na sert tepki…
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

MHP’li İsmet Büyükataman’dan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na sert tepki; “Stratejik çapsız, siyasi kalpazan Davutoğlu, içinde bulunduğu çukurda çırpındıkça çamura batmakta, rezilliğine rezillik katmaktadır”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Bahçeli bayrak açtı. Cumhur ittifakı dağılıyor” diyen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’na sert ifadelerle yanıt verdi.

Davutoğlu: ‘Cumhur İttifakı’nda çatlaklar var’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in “yerel halk” sözlerine verdiği tepki, tartışılmaya devam ediyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi’nin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Bahçeli’nin Şimşek’e yönelik sözlerini hatırlatarak, “Sayın Bahçeli bayrak açtı. Bu, sıradan bir gelişme değildir. Cumhur İttifakı içinde çok derin çatlaklar olduğunu görüyoruz. 2018’in Cumhur İttifakı da dağılıyor. Geçen sene yenilmiş Millet İttifakı’nda nasıl tartışma başladı ise şimdi de sıra Cumhur İttifakı’nda, bu seçim sonrasında orada da çatlaklar var” ifadelerini kullandı.

Büyükataman: ‘Serok Ahmet’in sataşmalarının ciddiye alınacak bir tarafı yok’
Davutoğlu’nun bu sözlerine sert ifadelerle cevap veren Büyükataman, “Hastalık derecesinde bir takıntı ile her fırsatta Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na saldıran Serok Ahmet’in sataşmalarının ciddiye alınacak bir tarafı bulunmamaktadır. Stratejik çapsız, siyasi kalpazan Davutoğlu, içinde bulunduğu çukurda çırpındıkça çamura batmakta, rezilliğine rezillik katmaktadır” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.