MYK toplandı! AK Parti’de değişim yolda

MYK toplandı! AK Parti’de değişim yolda
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

Bugün toplanan AK Parti MYK’sının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kadrolarda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Erdoğan daha önce verdiği değişim mesajında, “Komplekse kapılmadan bu muhasebeyi yapmak aziz milletimize karşı görevimizdir. Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı.

‘Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz’
AK Parti’de değişimin genel başkanlar düzeyinde yapılması beklentiler arasında yer alırken, son MKYK toplantısında kongre öncesi değişim mesajı veren Erdoğan, “Demokrasi öncelikle halkın iradesini kabullenmek milletin tercihi ile zıtlaşmamak demektir” diyen Erdoğan, “Milletin verdiği mesajları herkesten önce bizim doğru okumamamız gerekiyor. Komplekse kapılmadan bu muhasebeyi yapmak aziz milletimize karşı görevimizdir. Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz” demişti.

İl başkanları düzeyinde değişiklik bekleniyor
AK Parti’de 14 Mayıs’ta Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı yapılacak. O toplantıdan önce il başkanları düzeyinde de değişikliğe gidilebileceği belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.